Jacqueline


Wie is Jacqueline

Mijn naam is Jacqueline Aarts en sinds 1 januari 2013 ben ik eigenaar van J.A. Inzichtelijk. Met mijn bedrijf schep ik orde in chaos van particulieren en bedrijven.

 

Achtergrond

Na een afgeronde studie bedrijfskundige economie ben ik sinds 1997 werkzaam geweest in diverse financiële functies. De laatste 7 jaar werkte ik bij het Zilveren Kruis in Noordwijk. Bij het Zilveren Kruis ben ik onder andere werkzaam geweest als controller van de stafafdelingen. Gedurende het jaar verzorgde ik de administratie voor deze afdelingen en eens per jaar stelde ik hun budgetten op. Maandelijks sprak ik de diverse managers over hun inkomsten en uitgaven en werden tips aangereikt om binnen hun budget te blijven.
Diverse malen heb ik te horen gekregen dat ze heel erg blij waren dat ik de financiën in normale mensen taal over kan brengen. Ook waren ze blij dat ik de tijd nam om alles goed uit te leggen. Het gaf ze rust dat de financiën in goede handen waren, maar ook rust dat ze begrepen hoe de financiën ervoor stonden.

Naast de financiën vind ik het heerlijk om op te ruimen en mensen te ondersteunen bij al hun regelwerk.

Waarom J.A. Inzichtelijk

Mede door de verhuizing van mijn afdeling naar het oosten van het land, besloot ik om J.A. Inzichtelijk op te richten. Op een persoonlijke manier met particulieren en bedrijven werken en ze helpen orde te scheppen in de chaos waarin ze zich bevinden. Tevens vind ik het heel erg belangrijk dat er zorg wordt gedragen dat de chaos niet meer terugkomt.
Met een combinatie van mijn werkervaring, kennis en enthousiasme wil ik je een helpende hand bieden, zodat je situatie inzichtelijk wordt en blijft. Hierbij staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ontzorgen op maat!

Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend intake gesprek, waarbij je je wensen kenbaar kunt maken en waarin ik je uit kan leggen wat J.A. Inzichtelijk voor je kan betekenen.

Ik ben aangemeld bij de Wet Bescherming Persoonsgegevens, waardoor je privacy gewaarborgd is.

J.A. Inzichtelijk is gevestigd in Leiderdorp. Ook zijn wij werkzaam in onder andere Alphen aan den Rijn, Bollenstreek, Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Noordwijk, Oegstgeest, Voorschoten en Zoetermeer.